Samsung Galaxy S III abans del que pensàvem?

Compartir

La multinacional sud-coreana envia invitacions per al proper dia 3, però sense especificar què és presentarà exactament.

Vine a veure la propera Galàxia [Galaxy en l’original]” és l’únic text que es pot llegir en la invitació que Samsung ha començat a enviar a mitjans de comunicació i analistes per a un acte que celebrarà el proper dijous 3 de maig a Londres.

Invitació enviada per Samsung. Font: GSMArena

Invitació enviada per Samsung. Font: GSMArena

Òbviament, la rumorologia s’ha disparat ràpidament, i la possibilitat de que el fabricant presenti el successor del reeixit Galaxy S II és el que sona amb més possibilitats. Samsung ja va deixar de presentar-lo al Mobile World Congress presumiblement per poder fer-ho en un moment en el que centrés tota l’atenció.

Sense cap anunci d’Apple a les portes (almenys que se sàpiga), aquest sembla el moment apropiat. És clar que la companyia de Cupertino també podria fer una jugada com la que ja va fer en el Mobile World Congress, donant a conèixer la data en què presentaria el Nou iPad tot just quan Eric Schmidt (President Executiu de Google) sortia a l’escenari, llevant-li d’aquesta manera part del protagonisme.

Es desconeixen les prestacions exactes del Galaxy S III, quelcom que ha donat lloc a moltes especulacions.

Via GSMArena

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: