Samsung i Google signen acord de patents

Compartir

Els permetrà evitar contenciosos legals a més d’enriquir els departaments d’R+D de cadascuna de les empreses signants mitjançant la compartició de patents.

L’acord al qual han arribat les dues multinacionals els permet evitar topades legals per ús de tecnologies patentades per l’altra, a més de tenir accés cadascuna al portfoli de patents de l’altra, fet que els permetrà refinar les seves respectives tecnologies així com obrirà la possibilitat de desenvolupar-ne de noves, conjuntament o per separat.

Aquest tipus d’acords no són rars en l’àmbit tecnològic, en el qual el tema de les patents ha estat sempre candent, existint profusament la figura del “patent troll”, habitualment companyies que es dediquen a desenvolupar o adquirir un extens catàleg de patents amb el qual denuncien altres empreses que desenvolupen projectes basats en aquestes patents o en tecnologies semblants encara que no tinguin cap relació amb aquestes.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: