Samsung presenta memòries d’un terabyte per a dispositius mòbils

Samsung presenta memòries d'1TB per a dispositius mòbils
Compartir

Samsung ha presentat un nou model de les seves memòries per a dispositius mòbils, amb les quals amplia el seu emmagatzematge de sèrie fins a arribar per primera vegada a un terabyte (1TB) d’espai.

Les noves memòries de Samsung estan destinades per a utilitzar-les com a emmagatzematges de sèrie de telèfons i utilitzen el sistema Universal Flash Storage incrustat (eUFS) 2.1. L’empresa ja les ha començat a fabricar de manera massiva, segons ha revelat a través d’un comunicat.

Segons Samsung, es tracta de la primera memòria eUFS que arriba a 1TB de capacitat del mercat. La targeta presenta una grandària de 11,5 x 13 mil·límetres, el mateix que la versió amb 512GB d’espai d’emmagatzematge, combinant 16 capes de memòries V- NAND flash.

Samsung presenta memòries d'un terabyte per a dispositius mòbilsLes noves memòries eUFS de Samsung d’1TB ofereixen també una velocitat de transmissió de dades de 1.000 megabytes per segon. La seva velocitat de lectura seqüència el doble de ràpida que una memòria SATA SSD de 2,5 polzades i una lectura aleatòria un 38% més ràpida que la versió de 512GB.

A través de l’ús d’aquesta targeta de memòria, Samsung reforça els smartphones per a funcions de càmera com l’enregistrament de vídeos a càmera lenta a 960 fotogrames per segon.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: