Samsung presentarà un tablet ‘diferent’ el 12

Compartir

Nova York acollirà aquest dijous dia 12 un esdeveniment de presentació de la multinacional sudcoreana en el que, sota el títol de “Galaxy Premiere”, es donaran a conèixer noves tauletes tàctils.

És difícil afirmar amb certesa què presentarà Samsung aquest dijous en el seu esdeveniment novaiorquès, però el que si sabem és que la Galaxy Premier tindrà com a protagonistes les tauletes tàctils de la companyia.

A les invitacions, Samusung fa una referència als colors –Tab into color-, el que ha estat interpretat per alguns periodistes com la posibilitat que la companyia de Seül hi presenti tauletes amb pantalles OLED, les quals mostraran uns colors més vius que la resta de tauletes al mercat.

La invitació que Samsung ha enviat a la premsa

La invitació que Samsung ha enviat a la premsa

Alguns mitjans, fins i tot, ja posen nom a la nova sèrie de tablets, la Galaxy S o Galaxy Tab S per a homologar-los amb la reeixida sèrie de smartphones Samsung Galaxy S, de la qual també se’n podrien presentar el Galaxy S5 Zoom o el Galaxy S5 Active, com fa ara aproximadament un any a Londres.

L’al·lusió al color també podria ser un recurs més poètic per referir-se a un canvi de plataforma de programari, d’Android a Tizen, malgrat que aquesta aposta sembla quelcom a més llarg termini, quan Samsung hagi vist com funciona en els telèfons mòbils.

Una opció final, molt més prosaica, apunta a que la nova gamma de tablets de Samsung serà molt acolorida, y que la carcassa del darrere es presentarà en una sèrie de colors diferents, podent ser intercanviable.

En la imatge que constitueix la invitació a l’esdeveniment es poden veure quadres de diversos i vius colors, amb el que sembla ser el perfil d’una tauleta tàctil a sobre. Aquesta tauleta sembla molt prima. Voldrà apostar Samsung per batre l’Xperia Z2 Tablet que Sony ha coronat com el més prim del món?

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: