Samsung rep 9 milions de reserves per al Galaxy S III

Compartir

L’excitació provocada per la tercera generació del Samsung Galaxy S es pot inferir a través dels 9 milions de reserves que s’han cursat a tot el món mitjançant el centenar d’operadores que oferiran aquest aparell en el seu catàleg, segons ha informat el rotatiu Korea Economic Daily.

Aquesta xifra, els 9 milions d’unitats reservades, no inclou el mercat nord-americà, de manera que, comptat i debatut, encara pot ser més voluminosa.

Durant els darrers anys, Samsung s’ha erigit com una contendent real a Apple, potser la primera que li pot fer ombra a l’iPhone. Això ha estat possible gràcies a la reeixida sèrie Galaxy S, que amb la seva segona generació ha aconseguit un clar domini en l’ecosistema de fabricants de smartphones Android.

La tercera generació del Galaxy S pot esdevenir la primera possibilitat seriosa de ser l’”iPhone killer”, una mena de Sant Grial buscat des de fa temps per tota la competència d’Apple.

Però aquest títol ha de ser decidit no només per la mateixa Samsung, sinó en funció del que faci la companyia de Cupertino amb la següent generació de l’iPhone.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: