Samsung serà la primera en aplicar les pantalles corbes als smartphones

Compartir

La companyia sud-coreana, que actualment fabrica televisors equipats amb pantalles corbes, ja havia fet una demostració d’aquesta tecnologia en el CES d’enguany.

D.J. Lee, cap de màrqueting estratègic per a la unitat de negoci mòbil de Samsung, va afirmar durant un esdeveniment de presentació del Galaxy Note 3 a Seül que la seva companyia llançarà un smartphone amb pantalla corbada en el mercat sud-coreà durant aquest proper octubre, informa l’agència Reuters.

Malgrat que la foto em va sortir moguda, es pot apreciar clarament el lateral del smartphone dins la funda, i veure'n les alertes al tros de pantalla visible

Malgrat que la foto em va sortir moguda, es pot apreciar clarament el lateral del smartphone dins la funda, i veure’n les alertes al tros de pantalla visible

La multinacional sud-coreana ja va mostrar un avançament del que les seves pantalles corbes podien representar per als smartphones en el CES de Las Vegas, certamen en el qual vam poder veure dos prototips: el primer, amb una pantalla corbada pels costats, i el segon i més espectacular, consistent en una mena de base a la qual hi anava connectada una pantalla que pràcticament semblava només un cartró que es podia doblegar fins a un cert extrem.

Eric Rudder sosté a les seves mans el prototip de Samsung amb pantalla OLED flexible i equipat amb Windows 8

Eric Rudder sosté a les seves mans el prototip de Samsung amb pantalla OLED flexible i equipat amb Windows 8

El vídeo de presentació que es va mostrar en el mateix esdeveniment del CES al gener fou revelador de fins a quin punt Samsung considera les pantalles flexibles el futur de la telefonia mòbil.

El nou model, del qual D.J. Lee no en va donar detalls, podria ser el ja vist a Las Vegas, o un basat en ell, i estar disponible de moment en exclusiva per al mercat sud-coreà. És probable que, de confirmar-se el projecte, més detalls vagin sent donats a conèixer al llarg de les properes setmanes.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: