Samsung treu pit

Compartir

El Galaxy S III presentat avui a Londres ha generat molts rumors en els dies precedents. Ha acabat responent a aquestes expectatives?

Si bé el guió no estava escrit, ja es coneixia per endavant el final: la presentació al gran públic del nou nadó de la família Galaxy S, el que fa el tercer en aquesta reeixida llista.

El secret a veus ha estat revelat ràpidament per JK Shin, Cap de la Divisió de Comunicacions Mòbils de Samsung, que ja en la seva introducció ha dit que eren allà per presentar el Galaxy S III. Com se sabia en els dies anteriors, només es podia esperar possibles sorpreses.

La primera, el disseny del nou terminal, com podem veure a la imatge, més fi i elegant que les dues versions anteriors, i amb menys aspecte a “plàstic”, amb una aparença més metal·litzada.

Samsung Galaxy S III

Samsung Galaxy S III

¿Aquí s’ha acabat tot? En absolut, el nou Galaxy inclou tecnologies de reconeixement de veu, reconeixement facial (fins i tot dels ulls, sap quan l’estem mirant), o de comportament, però la qüestió no és que siguin o no tecnologies revolucionàries i de futur, sinó que tot l’explicat per la multinacional sud-coreana ja existia prèviament, només que aquesta ho ha millorat (o, si més no, això afirma i així sembla).

Per als amants de les especificacions tècniques, direm que el Galaxy S III munta un processador quad-core a 1,4 GHz, 1 GB. de memòria, pantalla Super AMOLED de vidre Gorilla Glass de 4,8 polzades, 16, 32 o 64 GB. d’emmagatzematge intern, càmera de fotos/vídeo de 8 Mpx. amb enregistrament a 1080p, funciona amb Android 4.0 Ice Cream Sandwich, i inclou la interfície TouchWiz 4.0.

Les novetats concretes són moltes, i sens dubte s’escriuran rius de tinta sobre els seus avantatges, inconvenients o si són millors o pitjors que les de la competència. Al final, haurem d’esperar a veure l’iPhone 5 per saber si avui hem vist aquí un autèntic “iPhone killer”.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: