SAP i IBM anuncien el llançament del seu primer programari conjunt

Compartir

Combina els productes Business Suite de SAP i Lotus Notes d’IBM sota el nom Alloy.


Redacció/Nota de premsa – Dos gegants del món del programari com són IBM i SAP s’han aliat per llançar un producte conjunt que uneix la potència del programari de gestió de la feina de la companyia germànica amb l’escriptori de col·laboració de "Big Blue". Així mateix, ambdues companyies han presentat els primers resultats obtinguts del seu producte en diferents clients com Colgate-Palmolive i Arla Foods.

Alloy combina SAP Business Suite amb el programari IBM Lotus Notes i suposa un nou estil en les aplicacions de gestió presentant informació i dades procedents de sistemes SAP en el context amb el qual milions d’usuaris de negoci estan familiaritzats: l’escriptori de programari de col·laboració IBM Lotus Notes. Amb aquesta nova oferta, els professionals podran realitzar més fàcilment les seves tasques i millorar el retorn de la inversió que les companyies han realitzat en les seves aplicacions SAP.

"Avui més que mai els nostres clients volen maximitzar el valor derivat de les seves inversions existents", ha declarat Michael Reh, vicepresident sènior i director general de SAP. "Els clients comuns de Lotus Notes i SAP poden aconseguir-ho usant Alloy. Amb aquesta nova oferta, les organitzacions aconseguiran que els professionals es connectin als processos i a la informació, de manera que s’incrementin les oportunitats per millorar encara més el retorn de la inversió en les solucions de tecnologia que ajuden a executar el negoci".

Des de fa més de 35 anys, SAP i IBM han col·laborat per desenvolupar solucions conjuntes punteres amb l’objectiu de millorar l’eficàcia del negoci per a més de 13.000 clients i milions d’usuaris. La majoria dels 100 principals clients d’IBM també utilitzen les aplicacions de SAP.

"Davant l’actual situació crítica per als negocis, les companyies necessiten identificar i donar resposta als canvis operacionals més ràpidament", ha indicat Bob Picciano, director general d’IBM Lotus Software. "Les eines que ofereixen als professionals accés directe a l’experiència, als processos i a la informació dinamitzen el treball i milloren la productivitat. El programari Alloy de SAP i IBM està dissenyat per ajudar als individus i a les companyies a treballar amb més eficàcia i aconseguir millors resultats de negoci".

Alloy suporta les eines de fluxos de treball, realització d’informes i programari analític de SAP, així com l’ús de rols dins de Lotus Notes. El producte inclou un conjunt d’informes i fluxos de treball estàndard. Aquests elements es poden personalitzar mitjançant les eines estàndard de Domino i SAP per a mostrar els processos propis de cada companyia. Els professionals de SAP, IBM Global Business Services, els partners de negoci de Domino i altres integradors de sistemes internacionals i regionals podran personalitzar el programari Alloy. Les implementacions d’Alloy s’aprofitaran de les capacitats offline i col·laboratives inherents en els productes Lotus Notes i Domino. El llançament inicial, que tindrà lloc al març, serà realitzat conjuntament per ambdues companyies.

Més informació:

Alloy en el lloc web de SAP

Alloy en el lloc web d’IBM

Guillem Alsina