Satya Nadella reestructura Microsoft

Compartir

Surten dos executius i es donen tres canvis de rol.

Satya Nadella, nou CEO de Microsoft, va fer la seva primera keynote en la passada conferència Build, en la qual va presentar l’Office per a iPad però, abans d’aquest esdeveniment, va reorganitzar una mica la companyia que ha entrat a dirigir, ja que a les primeres de canvi se’n van anar dos alts executius, Tony Bates (CEO de Skype) i Tami Rello (vicepresidenta executiva de màrqueting).

I, tot seguit, va enviar un mail explicant com queda la cosa amb els canvis aplicats:

  • Scott Guthrie arriba al càrrec de vicepresident executiu. Guthrie porta a la companyia de Redmond des del 1997 i és l’artífex de l’èxit de Microsoft Azure.
  • Com ja vam anunciar, Phil Spencer es fa amb la divisió d’Xbox i tindrà com a objectius millorar la integració dels serveis d’Xbox en els sistemes Windows i Windows Phone.
  • Stephen Elop és nomenat vicepresident executiu i es fa càrrec de la divisió de dispositius amb connexió directa amb Satya Nadella. D’altra banda, Elop ha de tenir una relació estreta amb Phil Spencer i Terry Myerson per aconseguir que Microsoft tingui els millors serveis.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: