Schemer, què vols fer?

Compartir

Google anuncia més novetats. Això és un no parar. Acaba d’anunciar en beta tancada Schemer, una eina per matar les estones mortes. Un localitzador de plans per entendre’ns. Nosaltres som bons nois i et regalem una invitació si ets ràpid.

L’aplicació que acaba de presentar un petit grup de treballadors de Google és Schemer. L’aplicació estarà completament integrada en Google Plus i ens suggerirà plans per fer. Estarà a la nostra disposició sempre, i podrem incloure-hi a companys i amics a fer els mateixos plans dintre de Schemer.

A mesura que utilitzem Schemer, ell aprendrà dels nostres gustos i costums i ens oferirà coses del nostre gust per fer. Així doncs ens facilitarà una mica la feina a l’hora de buscar què fer. És una eina d’aquelles que en un grup d’amics que no saben mai què fer o ningú és decideix, ell manarà (a mi em passa).

Nosaltres l’estem provant per explicar-vos com funciona en un article més exhaustiu però per anar fent boca tenim aquesta captura de pantalla i un regal de 20 invitacions per a vosaltres! Comenteu l’article amb el vostre correu i seguiu-nos a Facebook i serà vostre. 

Podeu trobar més informació a la seva pàgina web i provar sort amb les invitacions que van regalant ells. I ens podeu seguir a Facebook i Twitter.

ACTUALITZACIÓ D’ÚLTIMA HORA

Ja podeu descargar l’aplicació al vostre Android. Nosaltres us facilitem com sempre l’enllaç. I si encara no teniu invitació, fàcil. La demaneu i nosaltres us invitarem per a que proveu el servei de Google que et diu que fer quant tens temps lliure o organitzar les teves tasques.

Aplicació al Megaupload

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: