Scott Thompson, CEO de Yahoo!, renuncia al seu càrrec

Compartir

Va entrar a l’empresa a principis d’any i deixa el seu càrrec després de més de 5 mesos per un escàndol relacionat amb el seu currículum.

Scott Thompson, imatge cortesia de Yahoo!

Scott Thompson, imatge cortesia de Yahoo!

A principis d’aquest any, Yahoo! va nomenar Scott Thompson CEO de l’empresa. Aquest arribava de Paypal, on va ser president i va aconseguir bons números. Doncs bé, fa uns dies es va filtrar el currículum de Scott Thompson, en el qual es va deixar veure que el va falsificar. Segons les entrades, Thompson va posar algunes llicenciatures que mai va cursar.

Aquestes entrades falses en el currículum de Thompson foren descobertes per Third Point, un grup que controla un 5,8% de les accions de Yahoo!, i que automàticament va sol·licitar la sortida del CEO. Thompson va enviar una carta el dilluns passat a tots els treballadors, disculpant-se per l’assumpte de la falsedat en el seu currículum.

Des de Yahoo! s’ha indicat que els errors del currículum no canvien el fet de que Thompson és un executiu qualificat i que ha treballat amb responsabilitat pel bé de la companyia.

Ara, i amb la sortida de Thompson, Yahoo! ha nomenat com a nou president del consell a Fred Amoroso, i com a conseller delegat interí a Ross Levinsohn.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: