Seagate adquireix els discos durs de Samsung

Compartir

L’operació puja a poc més de 1.000 milions d’euros, i crearà un nou monstre capaç de mirar a Western Digital de tu a tu.

Disc dur de SeagateFa uns 8 mesos, Seagate i Samsung es van reunir per parlar de la possible venda de la divisió de discos durs (HDD) de Samsung a Seagate. Ara, des d’aquesta darrera i mitjançant la seva pagina web, s’ha donat a conèixer l’acord d’adquisició de la divisió de discos durs (HDD) de Samsung per uns 1.069 milions d’euros (1.400 milions de dòlars).

Aquesta compra suposa per a Seagate l’obtenció del negoci de discos durs de Samsung, sobretot els discos de 2,5 polzades, així com béns, infraestructures i treballadors. D’altra banda, la central de Samsung a Corea es dedicarà especialment a fer productes per al mercat mòbil.

D’aquesta manera, Seagate contraataca l’adquisició d’Hitachi per part de Western Digital, i ofereix una lluita més dura a aquesta darrera pel lideratge en matèria d’emmagatzemament.

 

Copyleft 2011 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: