Seagate respon al desafiament de WD aliant-se amb Samsung

Compartir

Si fa poc més d’un mes era Western Digital la que anunciava la compra de la unitat d’emmagatzemament d’Hitachi, ara és Seagate qui contraataca signant un acord estratègic amb Samsung.

Redacció – Després de l’adquisició de la divisió d’emmagatzemament d’Hitachi per part de Samsung fa poc més d’un mes, es redibuixava el panorama dels fabricants de discos durs, amb una Western Digital reforçada en una primera posició molt distant de la segona, Seagate. Fins a aquest moment, les diferències al capdavant de la classificació no havien estat tan visibles.

El nou “monstre” de l’emmagatzemament magnètic semblava preparat per a menjar-se, literalment, el mercat i, amb ell, també als seus rivals començant per Seagate. És per això que aquesta darrera companyia ha hagut de reaccionar ràpidament comptant amb tan sols dues opcions: acostar-se a Toshiba o a Samsung. I ha optat per aquesta última o bé Toshiba no ha volgut escoltar possibles cants de sirena.

Ambdues companyies han anunciat un acord mitjançant el qual Seagate absorbirà la unitat de discos durs de Samsung, i la nova companyia combinada serà la principal proveïdora de discos durs per a la multinacional sud-coreana. A més, també es renovarà i estendrà l’acord sobre patents que ambdues ja venien mantenint des de fa algun temps.

Malgrat aquest acord, la nova Seagate no arribarà a fer-li ombra a la Western Digital sorgida després de l’adquisició de part d’Hitachi, però aconseguirà una posició de més rellevància que li permetrà lluitar amb més comoditat per tal de no perdre pols en el mercat.

Copyleft 2011 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)