Seek My Android, control remot per a Android

Compartir

Després de veure a iCloud en funcionament tothom vol ser el servei escollit pels usuaris d’Android. Seek My Android és un tipus d’iCloud per als usuaris del robot verd. Està molt aconseguit i poc a poc anirà evolucionant gràcies a la comunitat que tindrà al darrere.

Un rastrejador, aixì el definim. Seek My Android és un programa capaç de localitzar el teu mòbil i tenir poder sobre ell.  Poder-lo protegir, fer-lo vibrar, emetre una senyal, esborrar tot el que hi tens dins amb un Wipe, monitoritzar i guardar les trucades que fas als intèrvals d’hores que li marquem al programa són les seves principals funcions.

Nosaltres l’hem estat provant durant el matí d’avui i la funcionalitat i servei que dona és el que exposa. Ni més ni menys. Nosaltres estarem a l’espera de novetats sobre l’aplicació i l’anirem explicant per a què tots i totes pugueu saber el que aporta de nou cada versió.

Aqui teniu el panell principal un cop registres l’aplicació, molt senzill tal i com és el programa que ens facilita molt la feina en depèn de quins aspectes. Compleix a la perfecció i no té cap mena de lentitud. Només volem que evolucioni més i ràpidament. Fàcil de demanar eh!

Opinió personal: L’aplicació funciona tal com diu el seu creador. No fa res més ni res menys. Esperem que a més sempre hi arribi. Ara, quan trobes que tot funciona sempre demanes més. Des d’aqui li fem la crida al seu creador i desenvolupador per a què incorpori novetats com un backup online o un editor de fitxers en el núvol. Estaria perfeccionant un producte que pot tenir el seu futur molt aviat ja que tot acabarà migrant al núvol.

Podeu trobar l’aplicació de manera gratuïta al Market d’Android

Web de l’aplicació

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: