Sega tanca les oficines d’Europa

Compartir

La històrica empresa es centrarà en el mercat digital.

Sega

Amb les pèrdues extraordinàries que espera la multinacional per al present any fiscal, Sega va avisar que començaria a cancel·lar títols en desenvolupament i a enfocar tots els seus recursos en les seves llicències més importants, és a dir: Sonic, Footballl Manager, Total War i Aliens, que generen el 65% dels beneficis de l’empresa, i a un nou model digital. A principis d’aquest mes, forts rumors indicaven que la divisió europea corria perill

I a la fi, i com tants altres rumors relacionats amb la indústria tecnològica en aquests darrers temps, aquests s’han acabat per materialitzar: Sega ha decidit fer una reestructuració, per la qual ha decidit tancar les seus d’Espanya, França i Alemanya al llarg d’aquest mes de juliol.

En canvi, les oficines del Regne Unit romandran obertes i coordinaran les tasques de màrqueting i distribució amb Koch Media. Aquesta darrera s’encarregarà de la distribució dels títols que Sega decideixi publicar en botigues físiques en diversos d’aquests territoris.

Així mateix, la multinacional de l’oci digital ha descartat llançar noves franquícies i nous jocs basats en llicències de pel·lícules.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: