Segons el rànquing de Catalexa, www.imatica.org és el primer lloc d’informació tecnològica en català

Compartir

www.imatica.orgEntre els llocs web classificats per aquest rànquing, que es basa tant en xifres proporcionades per l’OJD com pel servei d’Alexa, el nostre lloc web és el primer específicament d’informació tecnològica, superat només per altres mitjans generalistes que disposen d’una secció de tecnologia.

Redacció – En el darrer rànquing publicat per Catalexa, www.imatica.org figura en la posició número 23 del llistat elaborat a partir de les dades publicades pel servei Alexa, que situen al nostre lloc web als voltants de la posició tres-cents mil de tota la Xarxa. L’augment constant de lectors en les dues edicions idiomàtiques del lloc, català i castellà, així com una major penetració d’aquesta darrera en l’àmbit llatinoamericà, han propiciat la pujada en el rànquing del conegut servei en línia, el qual -i malgrat les crítiques- continua essent un referent.

En l’àmbit catalanoparlant, www.imatica.org també continua augmentant la seva audiència, posicionant-se com tot un referent en l’àmbit tecnològic per la seva oferta d’informació d’actualitat, tractada amb objectivitat i imparcialitat, i per la varietat de l’oferta que proporciona que passa per les plataformes majoritàries com Windows o Mac OS X fins a les menys conegudes com BeOS/Haiku, Solaris/OpenSolaris o les alternatives més populars com GNU/Linux. Cibersocietat, maquinari, telefonia mòbil o noticies sobre les principals empreses del sector industrial tecnològic, tant de casa nostra com a nivell internacional, completen un quadre que es fa, així, molt atractiu als lectors, que poden trobar reunit en un sol mitjà la principal actualitat del dia en matèria tecnològica.

És sense cap mena de dubte una bona noticia, tot i que no ens ha de fer adormir-nos en els llorers de l’autocomplaença, sinó continuar lluitant per mantenir el nivell obtingut i anar més enlaire encara” ha declarat Guillem Alsina, editor i director de www.imatica.org. En línia des del 2000, el nostre lloc web va néixer a partir d’un programa radiofònic que es realitzava a finals dels noranta a l’emissora Ràdio Salt, per passar posteriorment a guanyar pes. Al cap de pocs mesos s’obria l’edició en castellà, que perdura encara avui, i també una edició en portuguès de vida efímera.

Més que felicitar-nos, el que cal és agraïr la confiança que ens heu fet vosaltres, els lectors, i als quals considerem que aquest lloc pertany tant com a nosaltres mateixos. Moltes mercès, doncs, i esperem continuar essent dignes de la vostra confiança en el futur.

L’equip de www.imatica.org

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)