Següent pas: Siri al MAC

Compartir

Apple està actualitzant tota la seva plataforma per a què Siri, el nostre majordom, sigui el rei de les nostres vides. Tot anirà a través seu, i si, ens tindrà controlats a tot arreu.

Tots els rumors apunten a què l’arribada del millor majordom fins a data d’avui, Siri, producte perfeccionat perApple per a treballar dins dels seus dispositius (de moment amb l’iPhone 4S) i segurament amb tots els seus dispositius.

La presentació via web que va fer ahir Apple amb la renovació o injecció de complements dins del seu últim treball, OS X Lion,  va deixar clar que Apple de la mateixa manera que Microsoft amb el seu Windows 8 completament NOU, vol que totes les seves plataformes estiguin entrellaçades i que una necessiti a l’altra per viure.

OS X Mountain Lion, Puma. La versió renovada que ja està disponible en versió beta pels desenvolupadors i que arribarà aquest estiu ja vindrà totalment en català i així s’espera cada renovació des de que la versió entregada aquest mes ja incorporava el català com a llengua oficial dins del seu sistema.

El que preveim és que en un temps molt curt, en quant la versió per l’iPhone surti de la fase “beta” que es troba, serà oberta la beta a la versió per a portàtils i iMacs de la companyia de Cupertino.

Una vegada més, esperem que sigui realitat, però estarem parlant que Apple perfectament dominarà les nostres vides amb la comparativa odiosa d’un “Gran Germà” a escala mundial.

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: