S’espera el Samsung Galaxy SIII al MWC

Compartir

Samsung no vol perdre el furor que té ara mateix i per això durant el marc del Mobile World Congress vol presentar l’evolució del millor terminal amb Android fins la data.

Ja ha passat gaire bé un any des de que Samsung va presentar el Galaxy SII, el terminal Android amb més sortida fins a data d’avui. L’empresa ha sapigut amortitzar bé la presentació i el temps que va destinar a fabricar el terminal. Un terminal lleuger, prim, altes prestacions i molt bona resposta amb l’usuari.

Estem a l’entrada del Mobile World Congress 2012 que nosaltres cubrirem en riguros directe amb tot l’equip per a vosaltres i amb moltes sorpreses però Samsung no voldrà esperar a iniciar la fira. Com cada any presentarà el seu nou terminal i tablet el dia abans de l’inici.

Corren i corren rumors per la xarxa i nosaltres volem portar el millor de la xarxa per vosaltres. Les especificacions i les primeres imatges filtrades sobre el terminal.

Les especificacions del terminal suposadament podrien ser:

  • Processador quad-core a 1,5 Ghz
  • Pantalla de 5 polzades amb resolució HD i tecnologia Super Amoled PLUS
  • Càmera de 12 mpx
  • Memòria interna de 32GB

Esperem desvetllar el nou terminal de Samsung ben aviat i estarem en directe per vosaltres, tindrem el hastag al twitter #imaticaMWC i també tindreu els oficials #mwc12 #mwc2012

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: