SimCity arriba a Facebook

Compartir

La versió per a la popular xarxa social d’aquest clàssic dels videojocs arriba a Facebook de la mà d’Electronic Arts per fer front al ‘boom’ de Zynga.

El mític simulador de ciutat SimCity, que en el seu moment -fou llançat el 1989- va contribuir a redefinir els jocs de simulació creant tot un subgènere que ha continuat amb títols com Railroad Tycoon o Theme Park, arriba ara a Facebook gràcies a Electronic Arts i la col·laboració entre els estudis Maxis i Playfish.

SimCity és una franquícia molt popular en el món del PC i ara vol conquerir els milions de persones que utilitzen Facebook.

La versió social d’aquest conegut joc per a Facebook permet establir amistat o crear intenses rivalitats amb altres ciutats veïnes. El títol combina elements de joc divertits i addictius, que prometen donar pas una nova era en la simulació de gestió de ciutats.

Segons Jami Laes, vicepresident dels estudis globals de Playfish, “el videojoc atraurà una nova generació jugadors, gràcies a eines fàcils d’usar que permeten que qualsevol persona pugui fer créixer la seva ciutat i veure com evoluciona d’una manera divertida i inesperada“.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: