SIMO Network 2009 supera les expectatives

Compartir

SIMO NetworkLa fira, de caràcter professional, comptarà amb la participació de 309 empreses i una oferta orientada a prescriure tecnologia per a l’empresa com a eina de competitivitat.

Col·laboradors – El vinent 22 de setembre comença SIMO Network, Fira Internacional de Serveis i Solucions TIC per a Empreses, i el gran esdeveniment del sector tecnològic que, organitzat per IFEMA, es celebrarà a la Fira de Madrid (Espanya). Durant els seus tres dies de durada -del 22 al 24 de setembre- SIMO Network convoca al món professional en un entorn orientat al negoci i a l’intercanvi de coneixement tecnològic.

SIMO Network, que presenta enguany un model de fira renovat i absolutament professional, ha superat les expectatives inicials previstes per la seva organització, amb la participació de 309 empreses en les diferents àrees d’exposició, conferències i altres activitats. Tot un ampli contingut orientat a afavorir el networking entre els principals agents del sector, i una oferta dirigida a prescriure tecnologia per a l’empresa com a eina de competitivitat.

A més de les novetats en productes, serveis i solucions per a l’empresa, SIMO Network serà escenari de celebració d’un interessant programa de conferències que, coordinat per l’Institut d’Empresa (IE), es presenten com un dels grans elements diferenciadors d’aquesta convocatòria, així com tota una sèrie d’activitats dirigides al Canal de Distribució; el Fòrum SIMO Network, trobades, reunions, xerrades, presentacions de producte, etc. i mes de 20 programes d’activitats a càrrec de diverses institucions, entitats i empreses.

Les activitats de SIMO Network es concentraran en els pavellons 7 i 9 d’IFEMA, les sales ubicades sobre aquests pavellons, així com el Centre de Convencions Nord.

Font:

Noticiasdot.com

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)