Siri arribarà al iPad amb la versió 5.1, Preparats?

Compartir

Que tothom a dia d’avui coneix Siri està més que clar. Que el sabem fer funcionar, depèn del nivell que tenim d’idiomes, que serà la revolució, s’esta veient al carrer. Ara arribarà a l’iPad, preparats?

Siri, Siri i Siri. Tothom vol gaudir de l’assistent oficial presentat per Apple per acompanyar la sortida de l’iPhone 4S. El nostre majordom el defineix Apple. L’ajudant perfecte. Siri respon a tot i perfectament. Primerament ha arribat amb l’idioma oficial de l’empresa, francès i alemany.

Pels que no tenen un nivell alt o natiu d’Anglès, Siri pot arribar a posar molt nerviós. Però un cop el domines diuen que no és pot viure sense una eina aixì. S’ha filtrat que en versions posteriors com ara la pròxima, la 5.1, Siri podria arribar al tablet de la casa, l’iPad2.

La imatge superior filtrada per 9to5Mac deixa n’evidencia que Apple no vol perdre el temps i vol ser la primera companyia en introduir un majordom a un tablet. Tal com funciona de perfecte en un terminal doncs al seu germà tàctil.

Nosaltres esperem que els rumors generats siguin reals i puguem disfrutar en un prinicipi de Siri al iPad 2 i molts dispositius més de la casa. Si no, parlant clar, hi ha altres maneres per fer-ho i estan apunt de alliberar la versió 5.0.1 del jailbreak untethered per els dispositius amb processador A5.

Siri, web oficial d’Apple

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: