SkyDrive canvia el seu nom a OneDrive

Compartir

El canvi serà transparent per als usuaris actuals, que podran seguir emprant els serveis d’emmagatzematge en el núvol de Microsoft de la mateixa manera que ho venien fent fins ara.

aviat arribarà OneDrive

La multinacional de Redmond ha donat a conèixer el canvi de nom del seu servei d’emmagatzematge d’arxius en el núvol, SkyDrive, a OneDrive.

Aquest canvi, del qual se n’han explicat els motius oficials molt breument i amb el motiu de donar més impuls a la marca i, per tant, al propi servei, serà transparent als actuals usuaris del servei.

Microsoft ha posat a disposició dels internautes un nou lloc web  en el qual s’hi poden inscriure amb la seva adreça de correu electrònic per rebre més informació.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: