SkyDrive, ja disponible per a Android

Compartir

Permet les mateixes funcionalitats que en la resta de versions.

SkyDrive per a AndroidMicrosoft ha anunciat la disponibilitat de la seva app oficial per a Android que permet emprar el servei d’emmagatzemament cloud SkyDrive, en el qual s’hi poden emmagatzemar, online, documents, fotografies i tota mena de fitxers.

SkyDrive competeix amb Google Drive, Dropbox i iCloud, a més d’altres diversos serveis. Fins ara, el fet de que estigués molt lligat als productes de Microsoft ha llastat el seu èxit en l’àmbit mòbil, però amb aquesta app per a Android, la seva base potencial d’usuaris creixerà.

La plataforma del robot verd és el sistema operatiu més popular en smartphones i el segon més emprat en tablets. Amb ella, el servei cloud de Microsoft ja comprèn el més ampli espectre dels sistemes mòbils, ja que també està disponible per a iOS (iPhone/iPad).

L’app d’Android pot funcionar a partir de la versió 2.3 d’aquest sistema, tot i que està optimitzada per obtenir el millor rendiment amb la versió 4.0 o superior. Pel que fa a la seva funcionalitat i integració amb el sistema i resta d’apps, és l’esperable de qualsevol altra aplicació: permet accedir al nostre disc dur virtual, pujar i descarregar fitxers, i enviar arxius des d’altres apps.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: