Skype absorbeix Messenger

Compartir

Confirmat després del llançament de la nova versió de Skype per a Windows 8.

A The Verge es feien ressò que Microsoft planejava tancar Windows Live Messenger per passar tota la seva activitat de missatgeria instantània i VoIP a Skype. I, finalment, des del blog de Skype s’ha confirmat la notícia.

Amb el titular de “Parla amb els teus contactes de Messenger a Skype!”, en el blog anuncien “retirarem Messenger de tots els països del món en el primer trimestre de 2013 (tret de la Xina continental on Messenger continuarà estant disponible)”. Així que, amb el llançament de Windows 8 i la nova versió de Skype, Windows Live Messenger passa a millor vida, una cosa lògica si pensem que ambdós serveis són semblants i havien estat competència.

Skype és propietat de Microsoft, per la qual cosa la companyia de Redmond ha optat per potenciar l’eina més capaç, amb nombre més gran d’usuaris i millors expectatives de creixement.

Llançat el 1999 suportant amb prou feines text pla i pesant només 325 kb, el Messenger que tots coneixem ha anat evolucionant fins que el 2005 va passar a anomenar-se Windows Live Messenger.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: