Skype, fins i tot a la centraleta

Compartir

Disponible la beta de Skype Connect, l’antic Skype SIP, que permet a qualsevol empresa o particular realitzar i rebre trucades emprant aquest popular programari.

Redacció – El principal avantatge de Skype és el preu, ja que després d’abonar la connexió a Internet, les trucades internacionals surten a preu de trucada local, per posar un exemple. La telefonia IP s’està implantant fins i tot en telèfons mòbils, pel que avui en dia trucar de mòbil a mòbil d’un continent a un altre ja no és una despesa tan important com abans.

Skype Connect és un programari (de moment disponible en estat beta) per a la nostra centraleta PBX (Private Branch Exchange) que facilita la canalització de trucades a través del programari Skype, tant a l’hora de fer-les com de rebre-les. La companyia compta amb el suport de “pesos pesats” del sector en aquest llançament, com poden ser Cisco, Avaya o Siemens.

Copyleft 2010 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina