Slackware, Fedora i OpenSUSE migren a MariaDB

Compartir

Ho fan per la desconfiança en què en el futur, Oracle pugui cobrar-los llicències, i pels múltiples errors trobats en MySQL.

Les tres importants distribucions GNU/Linux han decidit “passar” de MySQL i adoptaran MariaDB. El motiu del canvi és la desconfiança que s’ha generat sobre MySQL d’ençà que Sun Microsystems fos comprada per Oracle, companyia que ja posseïa una base de dades pròpies. De fet, el mateix projecte MariaDB va sorgir d’aquesta desconfiança.

MariaDB és un fork totalment lliure de MySQL, és compatible amb les mateixes APIs, els mateixos protocols i utilitats, a més de comptar amb algunes millores a nivell tècnic, per la qual cosa el canvi es pressuposa a millor.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: