Slashdot i Sourceforge venudes

Compartir

Dice Holdings ara es farà càrrec d’aquestes dues webs per 20 milions de dòlars en efectiu segons la seva nota de premsa.

Segons Scott Melland, president de Dice Holdings “L’adquisició d’aquests llocs de tecnologia encaixa perfectament en la nostra estratègia d’oferir continguts i serveis tecnològics que són importants per als professionals en les seves vides laborals diàries“, “SourceForge i la comunitat Slashdot permetrà als nostres clients arribar a milions de professionals tecnològics de manera regular i amplia considerablement l’abast de la nostra empresa en la comunitat tecnològica global“.

Estem molt satisfets de trobar una nova llar per al nostre negoci sobre mitjans de comunicació, proporcionant una plataforma per a empreses i professionals, amb aquesta transacció completada, ara centrarem la nostra atenció en ThinkGeek” va dir Ken Langone, president de Geeknet.

Slashdot ha estat des de fa 15 anys un dels portals sobre tecnologia i ciència més importants d’Internet, amb una mitjana de més de 5.300 comentaris diaris i 3,7 milions de visitants únics cada mes. Es considera el pare d’altres webs semblants com Meneame, Digg o Reddit.

SourceForge és un dels repositoris més importants de programari lliure que existeixen i permet que els programadors que l’empren puguin desenvolupar i gestionar els seus projectes web. En funcionament des del 1999, compta en la seva base de dades amb més de 300.000 projectes i més de 2 milions d’usuaris registrats i el 80% del seu tràfic és de fora dels Estats Units.

Font

Nota de premsa de Dice Holdings

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: