Smartphones Intel: rendiment espectacular

Compartir

Hem tingut l’oportunitat de que ens ensenyin com funciona la plataforma de referència de la multinacional californiana en els seus terminals amb sistema Android i executant un joc exigent en gràfics.

Ha estat sense cap mena de dubte la noticia estrella de la fira nord-americana: l’entrada d’Intel en el mercat dels microxips per a smartphones i tablets, competint amb la seva arquitectura contra tots els fabricants llicenciataris de l’arquitectura ARM.

Un dels dubtes que teníem després de la presentació d’aquests xips era comprovar si el seu rendiment seria tal i com el va descriure Paul Otellini en la seva keynote. Mercès a la gent d’Intel, que han estat tan amables de fer-nos una demostració en viu, avui podem ser testimonis del gran potencial a nivell de rendiment (i, especialment, pel que fa a l’apartat gràfic) que proporcionen aquests aparells.

La demo es va fer amb un smartphone de referència, és a dir, un aparell que no és de cap fabricant en concret, si no de la mateixa Intel, i que no veurà la llum comercialment, si no que es tracta d’un terminal per a desenvolupadors i per mostrar les bondats d’aquests nous microprocessadors.

 

Copyright (c) 2012 www.imatica.org
Tots els drets reservats. Es permet la lliure reproducció del titular de la notícia, així com la citació de la URL dins del servidor www.imatica.org sota qualsevol circumstància, però sense reproduir total o parcialment cap altra part del text sense l’autorització explícita per part de l’autor o el mitjà

Guillem Alsina
Etiquetes: