So.cl, presenten la xarxa social de Microsoft

Compartir

Que Microsoft no volia ser diferent de qualsevol altra empresa no ho negarem. Que ha apostat tard com de costum en el mercat tampoc, però l’aposta és com l’inici de Facebook: a les universitats i restringida a estudiants. Aqui teniu la xarxa social de Microsoft, So.cl.

El 2004 Facebook va sortir al món, principalment a una universitat i de manera tancada. O sigui, restringida. So.cl, així s’anomena la xarxa social de Microsoft, presentada avui oficialment, rumorejada des de fa temps i espiada per tothom, ha estat avui oferida a tres universitats dels Estats Units.

So.cl, la xarxa social de Microsoft, ha començat com Facebook. A tres universitats, de manera beta, per a què tots els estudiants la  provin. Cal dir que la nova xarxa social ha estat presentada com la xarxa dels estudiants.

Des de la xarxa podrem pujar fotografies, vídeos i textos que creem nosaltres o que vinguin del cercador Bing. Els amics són més aviat a l’estil Twitter. Seguidors, de manera que gaudirem de la informació més interessant.

So.cl també ofereix videoconferències entre vàries persones en les quals hi podem incloure imatges i vídeos per a què els altres també puguin gaudir de tot el que tenim, molt semblant a Hangouts o ara d’aquí a res, les videotrucades de Facebook amb la fusió amb Skype.

Tal com diuen els creadors, no és una xarxa social per lluitar contra les altres. És un experiment per veure com es pot usar el tema social per ensenyar i aprendre. Podem gaudir d’una visita a la xarxa So.cl a través del nostre usuari de Facebook.

Molts seguidors ja n’han fet la seva crítica. Nosaltres esperarem a que el producte millori i surti de la fase beta en la que està ara mateix. Esperem que puguin encetar una etapa d’or amb un nou producte.

Xarxa social: so.cl

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: