Softcatalà ens catalanitza el Windows

Compartir

L’organització encarregada de portar al català als nostres ordinadors llança un paquet integrat que permet traduir la interfície del Windows, l’Internet Explorer i l’Office d’una sola tacada, reemplaçant diverses eines que “atacaven” aquests programaris per separat.

Softcatalà, l’organització dedicada a la traducció i adaptació de programari de fóra a la llengua catalana, ha presentat el Catalanitzador, un pegat per a Windows que permet traduir, en una sola operació, tota la interfície del mateix sistema operatiu, el navegador web Internet Explorer i el paquet ofimàtic Office de Microsoft al català.

Les versions suportades per aquesta utilitat són la XP, Vista i 7 per al Windows, 2003,2007 i 2010 pel que fa a l’Office, i la 6, 7, 8 i 9 de l’Internet Explorer.

Instal·lació del Catalanitzador

Instal·lació del Catalanitzador

Fins ara, i a la mateixa pàgina web de Softcatalà, s’hi podien trobar i descarregar diferents eines que permetien dur a terme aquesta traducció, que s’havia de fer, però, en diverses passes. A partir d’ara, i mercès a aquest paquet integrat, qualsevol usuari amb un mínim de coneixements podrà gaudir de la traducció del sistema i les principals aplicacions d’una manera ràpida, transparent, i en un sol pas.

A més de traduir la interfície del sistema i els programes, el Catalanitzador també canvia les preferències regionals al tauler de control. Això és important ja que molts llocs web presenten una versió idiomàtica o altra en funció d’aquestes preferències regionals, que poden ser accedides des del codi font del lloc web a través del navegador.

La descàrrega del Catalanitzador és lliure i gratuïta.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: