Sonen insistentment rumors d’un iPhone 3G per a la setmana vinent

Compartir

La conferència de desenvolupadors d’Apple podria ser el marc escollit per Steve Jobs per a la seva presentació en societat.


Redacció iMàtica – Des del llançament de l’iPhone, ara fa un any, un dels aspectes més criticats del telèfon d’Apple ha estat que no és 3G, amb tot el que això suposa. Molt s’ha especulat amb la propera aparició de la nova generació de l’iPhone, un aparell que segons la rumorologia d’Internet comptaria amb capacitat 3G i la versió 2.0 del firmware de la companyia.

El lloc i el moment indicats per a tal presentació podrien ser l’Apple Worldwide Developers Conference que es celebrarà a San Francisco del 9 al 13 d’aquest mes (la setmana vinent), i molts pensen que serà a la presentació, en la keynote speech de Steve Jobs.

Apple no ha fet cap comentari oficial o oficiós al respecte, malgrat que és tan àmpliament conegut el secretisme de la companyia de Cupertino com que els darrers anys s’han conegut prèviament les seves intencions. Fou el cas de la migració de plataforma des de la PowerPC fins a l’Intel x86 o dels llançaments de l’iPhone i l’iPod Touch.

Guillem Alsina