Sony compra Gaikai

Compartir

Sony es fa amb els serveis de la companyia de videojocs en el núvol.

Després de molts rumors per fi és una realitat: Sony Computer Entertainment ha comprat l’empresa de videojocs en el núvol Gaikai per 380 milions de dòlars.

David Perry, CEO i cofundador de Gaikai, ho va confirmar a Twitter: “Gràcies a tots, el meu equip ha treballat molt dur per a això. Sony té una visió apassionant i volem ser-ne part“.

Gaikai proporciona als usuaris la capacitat de jugar amb títols d’alta qualitat en els seus ordinadors, dispositius mòbils i televisors. Amb aquesta compra Sony s’introdueix de ple en el món del cloud gaming.

D’altra banda, Andrew House, CEO de Sony Computer Entertainment va dir a la revista Forbes que “Sony proporcionarà als usuaris incomparables experiències d’entreteniment en el núvol i oferirà un servei mundial de ‘streaming’ en el núvol que permetrà als usuaris gaudir instantàniament d’una àmplia gamma de continguts, que van des dels jocs amb grans gràfics a contingut més informal en qualsevol moment i en qualsevol lloc en una gran varietat de dispositius connectats a Internet“.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: