Sony ens convida a veure el futur el 20 de febrer.

Compartir

Sony ha deixat anar la llebre amb un vídeo curt, una web amb poca informació, i molts rumors a l’aire. “See the future”.

PlayStation

PlayStation

 

@PlayStation See the future: us.playstation.com/meeting2013 #playstation2013“  Això és el que ens va deixar Sony al twitter de @PlayStation, convidant-nos a veure el futur amb aquest enigmàtic missatge i a través d’una pàgina web amb una data, un vídeo, i una opció per registrar-se per poder rebre més informació properament. La pregunta es, a quin futur es refereixen?

És lògic caure a la suposició fàcil: ens presentaran el projecte Orbis, més conegut com a PlayStation 4. I la majoria de persones que ens hem sentit atrets per la curiositat pensem el mateix, però potser és massa aviat per donar-ho com a un fet. Certament, fins i tot pensant que el més probable és que presentin Orbis, segueixo tenint els meus dubtes, si ens basem en la informació que hi ha darrerament per la xarxa.

Si realment volem saber el que presentaran, haurem d’esperar a la data que ens indiquen: el 20 de febrer a les 6 de la tarda als Estats Units, el que a Espanya serà la mitjanit del 20 al 21 de febrer. És possible que mitjançant twitter, la mateixa pàgina web, o correu electrònic per als que ens haguem registrat en ella, rebem més informació abans d’aquesta data, i potser així veiem les coses una mica més clares.

De totes maneres, i entrant en les suposicions, també tenim la compra de Gaikai per part de Sony a l’agost de 2012 per 380 milions de dòlars. Si un visita la pàgina web de Gaikai i va a l’apartat “About” podrà llegir “THE FUTURE IS BRIGHT“, (el futur és brillant) juntament a un text on el personal de Gaikai ens informa de que estan treballant dur juntament a Sony Computer Entertainment, i que no poden esperar a descobrir-nos la propera generació, la possibilitat de jugar directament des del núvol. Això significa que podrem jugar sense necessitat d’anar a la botiga a comprar el joc i sense esperar durant vàries hores d’avorriment a que es descarregui un joc comprat a la botiga on-line, comprarem el joc i gràcies al streaming el jugarem al moment. Si seguim a la mateixa pàgina web i anem a l’apartat Q&A (preguntes i respostes) ens trobem amb una pregunta que traduïda diu així:

“La tecnologia del joc al núvol de Gaikai formarà part de les plataformes de joc de Sony?”

I ens responen:

“Desafortunadament, no podem donar cap detall en aquests moments. Recomanem seguir @PlayStation a Twitter (compta desde la que s’ha fet l’anunci “See the future”) o donar a “M’agrada” al nostre Facebook per estar informats de les darreres novetats.”

Aquests dos detalls ajuden a pensar que, possiblement, aquest sigui un altre dels productes que ens podrien presentar el 20 de febrer.

És probable que ens equivoquem si apostem per la presentació mundial de Gaikai. La manera de donar l’anunci sona a quelcom realment impactant, i la comunitat internauta juntament a la majoria de mitjans de premsa aposten i fins i tot asseguren que Sony es refereix a Orbis, donant-lo ja com un fet. A més, que Sony presentarà en breu la seva consola és una cosa que ja se sap, tot i que la data no coincideix amb el que coneixíem fins al moment per part de la companyia. També es pot donar el cas que Sony aprofiti l’impacte mediàtic provocat per PlayStation 4 per presentar el joc al núvol, cosa que també defensen com a revolucionària i, al cap de poc temps o durant la mateixa presentació, ens ofereixin detalls sobre Orbis.

Sigui el que sigui, esperaré amb les crispetes davant l’ordinador la nit del 20 de febrer, i vosaltres? Per ara només hi ha una cosa certa, i és que aquesta nit serà molt llarga.

 

– Pàgina web de l’anunci de Sony

 

Pàgina web a Europa de l’anunci de Sony

 

Pàgina web de Gaikai

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: