Sony Ericsson i Telefónica presenten telèfon amb accés a Facebook integrat

Compartir

Telefonia mòbilLa popular xarxa social és el cinquè lloc més visitat en la Internet espanyola, la mateixa posició que ocupa en el rànquing mundial. És probable que la iniciativa s’estengui a d’altres països en un futur proper.

El nou Sony Ericsson W705 lluïnt l'aplicació de FacebookRedacció – Buscant explotar l’èxit que estan experimentant les xarxes socials en línia, Movistar ha presentat juntament amb Sony Ericsson a l’Estat Espanyol el nou terminal W705, al qual se li ha integrat una aplicació que simplifica l’accés a Facebook i ha estat llançat al mercat amb una tarifa plana d’accés a Internet de baix cost (10 Euros mensuals).

El Sony Ericsson W705 inclou accés a xarxes WiFi, càmera de 3,2 Mpx., client DLNA, i la gran qualitat d’àudio i vídeo pròpia de tots els telèfons d’aquesta companyia sueco-japonesa. L’aplicació de Facebook permet modificar qualsevol aspecte del nostre perfil i publicar en ell d’una manera senzilla les imatges que realitzem des del nostre telèfon.

Estem encantats de poder presentar en col·laboració amb Telefónica aquesta nova aplicació Facebook que consolida el nostre compromís de facilitar la comunicació dels nostres clients oferint la millor experiència d’usuari del mercat” afirma Luis Díaz Iglesias, Director de Màrqueting de Sony Ericsson Ibèria. “Amb aquesta nova aplicació volem proporcionar una plataforma de comunicació a tots aquells usuaris que empren Facebook per facilitar les seves relacions personals i gaudir de la xarxa social més utilitzada a tot el món. A més, suposa per a nosaltres un repte el poder aprofitar aquesta oportunitat de conjugar la gran acceptació que tenen els nostres telèfons mòbils amb l’impacte que tenen aquestes xarxes en la societat”.

Tot i que de moment aquest producte només es troba disponible a l’Estat Espanyol, és més que probable que el gran èxit de les xarxes socials en general i, sobretot, de Facebook en particular, permetin estendre’l amb una certa rapidesa a la resta del món.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina