Sony Ericsson presenta una nova web amb eines per al desenvolupament d’aplicacions mòbils per a Android i Symbian

Compartir

AndroidSony Ericsson va mostrar la versió beta del seu WebSDK (Software Development Kit) en la conferència anual de la Web 2.0 a Nova York.

Col·laboradors – Sony Ericsson WebSDK és un espai que conté les eines necessàries per a què els desenvolupadors, tant web com mòbils, puguin crear aplicacions per a telèfons amb sistema operatiu Google Android OS i Symbian Foundation.

Creat en col·laboració amb la comunitat de desenvolupament multiplataforma PhoneGap, el llançament de Sony Ericsson WebSDK fa possible dissenyar aplicacions per a telèfons Sony Ericsson amb sistemes operatius Google Android OS i Symbian Foundation, com els recentment anunciats Xperia X10 i Satio.

Amb Sony Ericsson WebSDK reforcem el nostre compromís d’acostar totes les capacitats de la tecnologia web al món de les aplicacions i oferir als desenvolupadors un ampli accés a eines fàcils d’usar” comenta Christopher David, Head of Developer and Partner Engagement a Sony Ericsson. “Estem desenvolupant aquesta iniciativa en col·laboració amb la comunitat de desenvolupament multiplataforma PhoneGap i convidem als programadors a afegir-se a nosaltres ja que oferim equips avançats i un retorn de la inversió clar”.

El CEO de Nitobi, Andre Charland afegeix: “La col·laboració de Sony Ericsson amb la comunitat PhoneGap és un triomf important per als usuaris de telefonia mòbil, per als desenvolupadors i per al futur dels sistemes oberts en els telèfons mòbils. Ja hem adoptat i ens hem beneficiat de plataformes obertes com Google Android OS i Symbian, i Sony Ericsson completa aquest trencaclosques per a desenvolupadors d’aplicacions mòbils de plataformes creuades”.

Més informació sobre Sony Ericsson WebSDK

Font

NoticiasDot

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)