Sony podria haver patentat un nou model de PSVita

Compartir

Sembla que Sony no es rendeix en l’intent de tirar endavant el seu darrer projecte de consola portàtil PSVita, que fins ara no ha donat els resultats esperats.

PS Vita

PS Vita

 

El 7 febrer de 2013 la US Patent & Trademark Office va publicar una sol·licitud de patent per part de Sony sobre el que podria ser una revisió de l’actual PSVita amb connectors extra. Això vol dir que disposaria d’USB, HDMI i connexió extra a la corrent.

Per ara no se sap si és realment una revisió del model ja conegut o potser un projecte descartat del que podria haver estat la consola, encara que el més probable és que puguem tenir més informació sobre això aquest 20 de febrer en l’acte que ha organitzat Sony a nova York o al E3.

Si és certa la notícia, podria significar que Sony vol donar una empenta a les poques vendes que té la màquina en l’actualitat, encara que seria bo que es plantegessin que el que més ven una màquina són els seus jocs, i l’escàs catàleg de què disposa ara aquesta consola li fa un trist favor a la seva venda.

 

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: