Sony porta la gravació 3D a l’àmbit domèstic i aposta per Google TV

Compartir

CES 2011La japonesa ha estat l’única companyia d’envergadura en presentar una gamma de productes que aposta decididament per la solució de Google per a la televisió, tal i com ja ha fet des del primer moment en què la companyia del cercador va anunciar la seva proposta. A més, les càmeres domèstiques de gravació en 3D faciliten que siguin els mateixos usuaris els qui facin les seves gravacions domèstiques emprant aquesta tecnologia.

 

CES 2011

Atenció: el present text es troba protegit per la llicència que podran trobar al final del mateix. En un període no superior als tres mesos, podrà ser trobat sota la llicència copyleft habitual.

Guillem Alsina (guillem@imatica.org) – Sony concep l’Internet TV equipat amb la solució de Google basada en Android com una autèntica redefinició del que és la televisió, i decideix apostar fort per això. No en va, la companyia estima que per a aquest any 2011 que entra es vendran uns 65 milions d’unitats d’aquest tipus a tot el món.

I per a buscar la major part possible d’aquest pastís, el fabricant japonès ha presentat una gran quantitat de nous models, tots ells amb sensibles diferències els uns respecte dels altres.

Gravació domèstica en 3D

Si fins ara els fabricants de televisors s’han centrat en aparells capaços de reproduir 3D, fet que pressuposa consumir uns continguts ja preparats per endavant (posem per cas pel·lícules, retransmissions esportives,…), Sony porta la possibilitat de generar aquests continguts a l’usuari amb les càmeres Handycam i Bloggie 3D, a més de càmeres fotogràfiques.

Com a complement d’aquests dos dispositius, la japonesa també llança un portàtil de la línia Vaio amb la capacitat de visualització 3D, encara que no s’acaba aquí el rang de productes que empren aquesta tecnologia, si no que aquests constitueixen una veritable invasió: reproductor de Blu-ray portàtil, ulleres de visualització personals per a pel·lícules (de les que permeten veure un film a qualsevol lloc, projectat a les mateixes ulleres; també 3D), a més de càmeres professionals i fins i tot ha anunciat un acord amb Discovery i IMAX per tal de crear el primer canal de televisió amb continguts exclusivament filmats en 3D nativament.

Finalment, Kaz Hirai -president i conseller delegat de Sony Entertainment- també ha presentat la seva xarxa de continguts online Qriocity.

Copyright (c) 2011 www.imatica.org
Tots els drets reservats. Es permet la lliure reproducció del titular de la notícia, així com la citació de la URL dins del servidor www.imatica.org sota qualsevol circumstància, però sense reproduir total o parcialment cap altra part del text sense l’autorització explícita per part de l’autor o el mitjà

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)