Sony presenta el que serà el seu model ‘flagship’

Compartir

En l’habitual presentació que la companyia nipona ofereix a la premsa abans de que comenci el congrés, ha mostrat el que està destinat a ser el seu cavall de batalla contra rivals de la talla de Samsung, un gegant amb pantalla de cinc polzades.

GA – Des de l’absorció de la part d’Ericsson que la lligava en la joint venture que ambdues empreses tenien en comú, i la presentació de la seva nova línia de terminals en el Mobile World Congress de Barcelona del passat febrer, Sony no ha deixat de rebre bones crítiques pels seus smartphones. Lluitant en una cursa per fer-se un lloc entre les posicions capdavanteres, avui ha presentat el que serà el seu “corredor de fons”: l’Xperia Z.

El que més salta a la vista d’aquest dispositiu és la seva pantalla de cinc polzades en línia amb els terminals a mig camí entre un smartphone i un tablet, com el Galaxy Note. Està equipada amb Mobile Bravia Engine 2 i, naturalment, és Full HD, podent presentar vídeos a 1080p.

El nou Xperia Z és resistent a l’aigua, el que significa que podem respirar tranquils en el cas de bolcar accidentalment una copa d’aigua o vi a sobre d’ell.

Complements a go-go

Una de les característiques a les que més temps ha dedicat Phil Molineaux (President i COO de Sony) és a l’ecosistema de complements que Sony ofereix per a aquest terminal aprofitant la implantació de la tecnologia NFC. Són altaveus, un comandament de televisió, un disc dur per a emmagatzemament massiu multimèdia i diverses appliances que, amb un sol toc del nostre telèfon Xperia Z, executaran determinades accions.

En el cas dels altaveus, aquesta òbviament serà la de reproduir música, mentre que el disc dur traspassarà de forma inalàmbrica les imatges i vídeos que haguem pres amb el terminal per a emmagatzemar-los.

Altres característiques del terminal són:

  • càmera de fotos/vídeo de 13 megapíxels.
  • un processador Snapdragon S4 amb quatre nuclis

 

Copyright (c) 2013 www.imatica.org

Tots els drets reservats. Es permet la lliure reproducció del titular de la notícia, així com la citació de la URL dins del servidor www.imatica.org sota qualsevol circumstància, però sense reproduir total o parcialment cap altra part del text sense l’autorització explícita per part de l’autor o el mitjà

Guillem Alsina
Etiquetes: