Sony presenta l’Xperia T3

Compartir

El processador de quatre nuclis és l’element més potent d’aquest terminal que, a més, també presenta unes excel·lents càmera i pantalla.

Sony ha presentat un nou Xperia de la sèrie T de gamma mitjana-alta, concretament el T3. Munta un processador Snapdragon de Qualcomm amb quatre nuclis a 1,4 GHz, 1 GB. de RAM, 8 GB. d’emmagatzematge intern ampliables mitjançant tarja microSD de fins a 32 GB, i bateria de 2.500 mAh.

Sony Xperia T3

Sony Xperia T3

La pantalla, un dels aspectes més cuidats en els terminals de gamma mitjana-alta de Sony, és una Bravia de 5,3″ amb tecnologia HD Triluminos i processador Mobile Bravia Engine 2 que busca oferir uns colors més vius.

La càmera de fotos/vídeo, un altre dels elements que més cuida Sony en els seus terminals mòbils, és una Cyber-shot de 8 Mpx. amb funció Exmor RS. Inclou funcionalitat HDR per fer fotografies i gravar vídeos en condicions de lluminositat adverses, i funcionalitat SteadyShot per al correcte enfocament.

El mode Timeshift permet prendre fins a 61 fotos en tan sols dos segons, podent triar a posteriori la millor o quedar-nos amb tota o part de la sèrie d’imatges preses. Aquesta és una funció idònia per captar moments com una encaixada de mans en un escenari, o moments puntuals que tenim localitzats en el temps i l’espai però que mitjançant instantànies individuals no aconseguiríem captar la millor imatge.

En el programari (la versió d’Android que munta és la 4.4.2 amb la interfície pròpia de Sony) s’hi inclou el mode Stamina, que permet estalviar en consum de bateria en “congelar” les aplicacions que funcionen en segon pla quan tenim el terminal en mode de repòs.

Aquest tipus de modes d’estalvi ja són freqüents en tots els fabricants, i permeten arribar al final del dia amb bateria de sobres amb un ús normal del telèfon. El de Sony l’he pogut provar a l’Xperia Z1, i la veritat és que la diferència es nota i molt.

Sony ha buscat amb aquest Xperia T3 dotar a l’usuari no només d’un terminal amb un excel·lent rendiment, sinó també amb uns acabats de qualitat. El dispositiu està envoltat d’un marc d’acer inoxidable, que el fa més resistent sense augmentar el seu pes (només 148 grams), funciona com a antena i, visualment, li dóna un toc d’elegància.

Podrem adquirir aquest nou terminal a partir de finals de juliol en tres colors: negre, blanc i morat.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: