Sony va llançar la successora de la PSP, basada en Android

Compartir

JocsL’empresa Sony Corporation o Sony és una de les companyies electròniques més importants del món. El dia 27 de Gener de 2011 l’empresa Japonesa va presentar la ja esperada Sony PSP2 amb nom en clau de NGP (Next Generation Portable).

Carles Rabadà (carlesrgm@imatica.org) – Tot el món electrònic estava esperant la presentació des de l’últim llançament d’aquella revolucionària PlayStation 3. Tot el món d’Internet anava ple de rumors sobre la seva nova versió d’aquell producte mòbil. La presentació en públic d’aquest gàdget ha desenfundat un furor ja que incorpora l’últim en tecnologia. Les seves especificacions en detall són:

  • Processador: ARM Cortex-A9 de 4 nuclis

  • GPU: SGX543MP4+

  • Pantalla: 5 polzades OLED multitàctil (960×544)

  • Connectivitat: 3G, Bluetooth 2.1+EDR, Wi-Fi 802.11 b/g/n

  • Càmera: davant i darrere

  • Sensors: giroscopi, acceleròmetre, brúixola

  • Altres: GPS, micròfon, control a darrere multitàctil

  • Dimensions: 182mm x 186mm x 835mm

Un dels detalls que ha destacat és que està basada en una versió d’Android modificada pel gegant. També compta amb connexió 3G i Wi-Fi.

Disponibilitat del gàdget de Sony? Doncs l’empresa no ha volgut donar tret de sortida a la PSP2 i s’espera que sigui pel Nadal vinent. Sobre el preu no han comentat res segur però la font oficial ha dit textualment que serà “assequible per a tothom”.

Esperem poder informar de tot allò referent a la nova joguina de Sony a mesura que ens anem apropant al seu llançament.

La nova PSP 2 o NGP 

Copyleft 2011 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina