Sony Xperia Sola, abans i després del tàctil

Compartir

Durant el Mobile World Congress, Sony va presentar la seva aposta per al 2012. Ara bé, un germà se’ls afegeix a la gamma. Sony Xperia Sola, un abans i un després del tàctil fins a dia d’avui.

Al pre-Mobile World Congress, Sony va presentar la seva familia NXT, formada per Xperia S, Xperia U i l’Xperia P. Avui tenen un nou germà i porta com a característica principal el Floating Touch.

L’Xperia Sola presenta un disseny bastant diferent, ja que la pantalla sobresurt de la resta de l’estructura del terminal i projectant una llum per la part inferior de la pantalla.

La característica que abans destacàvem en diferència als seus germans, el Floating Touch, ens permet ressaltar els enllaços i clicks en el terminal sense tocar la pantalla, simplement apropant-hi el dit.

Igual que els seus germans Xperia, disposa de xip NFC, per tant és funcional amb els Smart Tags, que venen inclosos al pack.

El cor i les característiques del terminal són els següents:

  • Processador dual-core,1 Ghz
  • 8 Gb de memòria (ampliable amb targes microSD)
  • Pantalla de 3.7″ amb Mobile BRAVIA Engine.
  • Càmera de 5 Mpx
  • Grabació HD.
  • Android 2.3 Gingerbread, i tindrà Ice Cream Sandwich per a aquest estiu. Confirmat per Sony.
En la meva opinió, Sony està entrant al mercat després de la compra de la part d’Ericsson, d’una manera més que bona. Els terminals agraden, Sony dona confiança i els usuaris tenen ganes de provar i gaudir dels seus èxits abans de sortir al mercat.
Així doncs, crec que Sony serà el gran rival de Samsung per a l’any vinent, ja veureu. Us deixem amb el video de presentació del Sony Xperia Sola.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: