Splitweet és adquirit per HootSuite

Compartir

L’empresa ha comunicat la novetat als seus usuaris mitjançant el correu electrònic.

El ninja que fa de mascota a Splitweet

El ninja que fa de mascota a Splitweet

Sliptweet és una eina de gestió de múltiples comptes de Twitter i seguiment de marca a la xarxa social de microblogging, mentre que HootSuite permet gestionar comptes de diversos serveis socials.

La notícia de l’adquisició, de la qual se’n desconeixen els termes financers, ha estat comunicada als usuaris de Sliptweet per mitjà del següent missatge de correu electrònic:

Bones notícies!

Tenim el plaer d’anunciar que Splitweet ha estat adquirida per HootSuite Media Inc.

Quan vam començar Splitweet, estàvem sols 3 persones amb el somni de construir un gran producte. Quatre anys després, tenim una base d’usuaris que inclou els gerents de mitjans socials de tot el món, i un producte que ha estat traduït per voluntaris a 28 idiomes. Per desgràcia, els nostres ninges no podien romandre amagats per sempre. És amb un gran sentit d’orgull que anunciem que la nostra empresa ha estat adquirida per HootSuite, la principal eina de gestió de mitjans socials.

Amb el tauler d’instruments HootSuite, pot publicar a més de les principals xarxes socials com Facebook, Twitter, LinkedIn i Google, i tenen una suite d’aplicacions de contingut social com YouTube, Instagram, Tumblr i molts més. Igual que Splitweet, HootSuite està disponible en molts idiomes.

Com a introducció a HootSuite, que s’estén a cadascun de vosaltres, una prova gratuïta de 60 dies de HootSuite Pro, que us donarà:

  • Il·limitats perfils socials
  • Un altre usuari
  • Programació avançada missatge
  • Google Analytics i Facebook Insights informes

Haureu de crear un nou compte de HootSuite per començar. Per accedir a la prova de 60 dies gratis, utilitzeu aquest codi promocional en registrar-vos:

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: