Spotify Free s’acaba, per sempre

Compartir

La fi de Spotify Free ha estat anunciada. L’empresa diu que tots aquells usuaris que es van inscriure al tot gratuït en una setmana rebran la notificació que passarà a 10 hores mensuals. Gerra d’aigua freda.

L’empresa que va sorgir el 14 de Juliol del 2011 a Estats Units ha marcat un punt i a part dintre dels seus estatuts. Spotify està preparant alguna cosa ja que d’aqui poc més de 6 mesos serà el seu aniversari mundial. Estès a tot el món el servei de música, començarà a retallar als usuaris que no aporten res a les seves arques.

Els usuaris gratuïts, es a dir, els usuaris de Spotify Free, quedaran “eliminats per ells”. Aquests usuaris tindran una retallada, avisada prèviament amb un correu, i restaran limitats a 10 hores per mes. I només podrà repetir la cançó cinc vegades al mes.

Els responsables de Spotify ja han avisat que alguns usuaris ja han rebut aquest correu informant del que passarà amb els comptes “Free”.

Amb aquesta tàctica l’empresa vol captar més clients. Amb un servei excel·lent, sense problemes i amb molts pocs errors, els usuaris acabaran venint, diuen. Els plans de pagament tenen un cost de 4,99€ al mes per l’ordinador i per a terminals 9,99€, sense publicitat i sense limitacions.

Funcionarà aquesta tàctica? Esperem que Spotify no s’equivoqui i segueixi en la direcció correcta com fins a data d’avui.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: