Spotify podria llançar un nou servei de ràdio, complementari al què ofereix ara

Compartir

Seria de ràdio online, i competiria amb Pandora.

L'aplicació de Spotify per a sistemes operatius d'escriptori

L'aplicació de Spotify per a sistemes operatius d'escriptori

Segons els últims rumors sorgits a l’entorn de Spotify, el proveïdor de música estaria treballant en una ràdio online per al mercat estadounidenc.

Actualment, el popular servei ofereix música a la carta, és a dir, és l’usuari que quan es dóna d’alta ha d’anar construint el seu catàleg de músiques i cançons. A aquest servei se li afegeix una capa d’integració en xarxes socials, de manera que podem compartir llistes de reproducció i deixar-nos aconsellar segons els gustos dels nostres amics. Tot i això, continuem requerint un cert treball manual que el nou servei eliminaria oferint uns canals en els quals la música aniria fluint, al més pur estil radiofònic, sense més intervenció per part de l’usuari que la de “sintonitzar” una emissora que quadri amb els seus gustos.

Tot apunta a què Spotify seguiria la mateixa política de sempre, és a dir, es podria gaudir de la ràdio online gratuïtament però amb intervals de publicitat, tenint com a opció passar-se a prèmium i no tenir publicitat.

La companyia ja hauria començat a explicar aquest pla als seus socis i el projecte podria haver estat posat en marxa, de moment seria llançat als Estats units i si surt bé es podria estendre a la resta dels països en els que Spotify opera.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: