Steam per a Linux, en beta oberta

Compartir

Valve aposta pel sistema del pingüí després d’haver criticat el nou Windows 8 de Microsoft.

Després de criticar Windows 8 per ser una plataforma tancada per als videojocs, Valve (que havia anunciat la beta del seu client Steam per a GNU/Linux), ha obert aquesta darrera al públic en general.

Des de ja, és possible per a qualsevol internauta descarregar la beta per a Linux de Steam en forma de paquet Debian per a les distribucions que empren aquest format. Des de Valve es recomana a aquells usuaris que no disposin de GNU/Linux instal·lat en els seus ordinadors però que en vulguin gaudir, que emprin la distribució Ubuntu. Des de la seva pàgina web s’enllaça amb el lloc d’Ubuntu per tal de poder realitzar aquesta descàrrega.

Paral·lelament, va creixent el nombre de títols que Valve posa a disposició dels ‘jugons linuxers‘, com “Crusader Kings II Collection” o “Unity of Command: Stalingrad Campaign”.

Més informació

Wiki d’Ubuntu que explica com configurar el sistema per a executar Steam

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: