Stephen Elop, cap de Xbox i de Surface

Compartir

L’ex-CEO de Nokia prendrà el control de la divisió de maquinari de Microsoft quan el procés de venda de la companyia finlandesa a la nord-americana hagi finalitzat.

Stephen Elop en un encreuament del destí, a mig camí entre Nokia i Microsoft

Stephen Elop en un encreuament del destí, a mig camí entre Nokia i Microsoft

El fill pròdig torna a casa; després d’haver estat a Microsoft fins al 2010, any en què va abandonar la companyia de Redmond per anar-se’n a dirigir el destí de Nokia, l’adquisició de la unitat de terminals i programari de la finlandesa torna Stephen Elop a la multinacional que va deixar.

I Satya Nadella, el nou CEO de Microsoft en substitució de Steve Ballmer, ja li ha trobat un lloc en el quadre directiu de la companyia: cap de la divisió de maquinari.

Des d’aquesta posició Stephen Elop s’encarregarà, entre d’altres coses, de supervisiar Xbox i Surface.

No deixa de ser curiós que el mateix Elop afirmés, quan encara es rumorejava que podia ser CEO de Microsoft, que el primer que faria seria vendre Xbox i Bing. Ara haurà de dirigir una de les línies de negoci que volia liquidar.

Elop substituirà a Julie Larsson-Green, qui al seu torn va substituir a Don Mattrick quan aquest se’n va anar a Zynga com a CEO.

Quins seran els plans d’Elop al capdavant de Xbox i Surface? Suposem que remontar vendes, tot i que caldrà esperar per veure quina direcció li imprimeix.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: