Steve Jobs aclareix els dubtes sobre el seu estat de salut

Compartir

Des de feia temps s’especulava obertament a Internet amb els possibles problemes de salut del CEO d’Apple, basant-se en el seu aspecte demacrat. La gota que ha fet vessar el got ha estat sense cap mena de dubte la seva absència a la MacWorld Expo.


Redacció www.imatica.org – En un comunicat emès pel mateix Jobs, el cofundador i CEO de la companyia de la poma mossegada aclareix els dubtes que poguessin quedar sobre el seu estat de salut, afirmant que pateix un desequilibri hormonal que provoca que el seu organisme consumeixi més proteïnes de les necessàries, deixant-li aquest aspecte demacrat que ha arribat a provocar, fins i tot, rumors sobre la seva suposada mort.

La seva absència de l’habitual keynote de la MacWorld Expo en el darrer any en el qual Apple serà present en aquest esdeveniment, va disparar els rumors que Jobs sembla voler calmar amb aquest comunicat. Així mateix, en ell, el CEO d’Apple afirma que arribat el dia en què no es vegi amb forces per seguir exercint les seves funcions, ell serà el primer en dir-ho. El consell directiu de la companyia li ha donat públicament tot el seu suport.

Guillem Alsina