Suite de comunicacions integrades de Microsoft per a Symbian, primer producte de l’aliança amb Nokia

Compartir

Telefonia mòbilLa companyia de Redmond ha presentat Microsoft Communicator Mobile for Nokia, una suite que permet emprar missatgeria instantània, e-mail o trucades de veu per a comunicar-nos amb qualsevol persona.

Nokia i MicrosoftRedacció – Aquest és el primer producte que Microsoft llança per a la plataforma Symbian (controlada per Nokia) d’ençà que a l’agost del 2009 ambdues empreses van signar un acord de col·laboració, i consisteix en una suite de comunicacions unificades anomenada Microsoft Communicator Mobile for Nokia.

Aquest programari, un cop instal·lat en els dispositius Nokia basats en Symbian, permet a l’usuari comunicar-se amb altres persones des del seu telèfon mòbil per diverses vies: correu electrònic, missatgeria instantània, missatges SMS, o trucades de veu, tot des d’una única interfície. És una eina eminentment corporativa.

La disponibilitat per a Symbian i no per a plataforma Linux com Maemo/MeeGo és simple: la primera és la que equipa als terminals de Nokia dirigits al sector empresarial, mentre que Microsoft no vol promoure en absolut la segona.

Microsoft Communicator Mobile for Nokia ja es troba disponible a l’OVI Store en anglès com a descàrrega gratuïta. Per a funcionar, necessita actuar contra un Office Communications Server de la companyia de Redmond.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina