Sun llança nova versió de programari per a la virtualització d’escriptori

Compartir

L’arquitectura oberta amplia les opcions pel què fa a l’elecció dels sistemes operatius per a escriptoris virtuals, dispositius client i servidors de virtualització.

Nota de premsa – Sun Microsystems ha anunciat la disponibilitat de la nova versió de Sun ™ Virtual Desktop Infrastructure (VDI) Software 3, que ofereix millores i funcionalitats avançades per ajudar a empreses i institucions per optimitzar l’ús de la seva infraestructura de TI i millorar la gestió dels desplegaments d’aplicacions per als seus sistemes de sobretaula. Ja està disponible la versió de prova gratuïta.

Sun VDI Software 3 és una solució integrada, que aprofita les tecnologies open source com ara Open Storage, OpenSolaris, Sun xVM VirtualBox i MySQL. Gràcies a Sun VDI Software 3, els clients poden desplegar en el seu escriptori virtual els sistemes operatius OpenSolaris, Windows XP, Windows Vista, Windows 2000 i Ubuntu, i accedir a qualsevol d’ells a través d’una gran varietat de dispositius client – des dels tradicionals PCs o Macs als clients lleugers d’alta eficiència energètica Sun Ray(TM), o clients lleugers d’altres proveïdors-. Així mateix, els arquitectes de TI poden optar per usar la integració millorada amb VMware Infrastructure, aprofitar la virtualització integrada de Sun per allotjar els entorns d’escriptori o combinar les dues.

"L’arquitectura oberta de Sun VDI Software 3 obre noves opcions d’integració amb els sistemes Open Storage d’alt rendiment de Sun" va indicar Jim McHugh, vicepresident de màrqueting de centre de dades per a Sun Microsystems. "Els clients poden incrementar l’ús dels seus actuals actius de TI, obtenir més flexibilitat en el dispositiu client, en els sistemes operatius de l’escriptori i en la virtualització del host; incrementar l’escalabilitat i simplificar la gestió, acabant amb el problema número u de tots els desplegaments de VDI : el cost de l’emmagatzemament. Amb la volatilitat de l’economia actual, aquests avantatges i capacitats de virtualització poden ser de gran profit per als clients”.

Sun VDI Software 3 ofereix excepcionals capacitats de gestió, el què redunda en menors despeses d’equipament, menys consum energètic, reducció dels requeriments del sistema de refrigeració, simplificació de l’administració del sistema i reducció del consum en material electrònic. Com els sistemes de sobretaula s’allotgen de forma centralitzada, les dades crítiques no surten de la xarxa corporativa pel que són gestionades i guardades pels responsables de TI. A més, el suport integrat dels sistemes Sun Ray aprofita l’excel·lent rendiment i les característiques inherents de seguretat dels clients lleugers Sun Ray, que no contenen sistemes operatius o aplicacions residents – el que els converteix virtualment en immunes davant de virus.

Una completa gamma de productes i serveis de virtualització

Sun ofereix un complet catàleg de productes i serveis de virtualització que comprèn des de l’escriptori al centre de dades, incloent solucions i serveis per a la gestió i virtualització dels sistemes operatius, servidors, sistemes d’emmagatzemament, xarxes, escriptori i aplicacions. Amb l’experiència de Sun en serveis de virtualització, la companyia vol ajudar els seus clients a desplegar nous serveis més ràpidament, maximitzar l’ús dels recursos del sistema i controlar i gestionar de forma més senzilla els entorns virtualitzats. Els serveis de virtualització de Sun ajuden les empreses a millorar l’eficiència dels seus negocis i transformar els entorns de TI en centres de dades dinàmiques.

Per a més informació visiteu: http://www.sun.com/virtualization

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)