Sun presenta solució d’escriptori virtual per a l’àmbit educatiu

Compartir

Sun Desktop as a Service, desenvolupat en col·laboració amb Ashbourne Technology Group, aporta a les institucions educatives tots els beneficis del cloud computing, el què es tradueix en enormes estalvis de costos.

Nota de premsa – Sun Microsystems ha anunciat la disponibilitat d’una nova solució d’escriptori virtual basada en cloud computing i el model SaaS, dirigida a institucions de l’àmbit educatiu. Es tracta d’una oferta conjunta entre Sun i Ashbourne Technology Group, que proporciona una solució d’escriptori virtual segura i rendible, a la que es pot accedir en qualsevol moment i lloc a través d’Internet, que es troba disponible per a tots els sistemes operatius líders, incloent-hi Microsoft Windows, Mac OS X, Linux i Solaris, i és compatible amb els principals dispositius client, incloent-hi els clients lleugers Sun Ray i altres plataformes amb navegadors basats en Java.

Els dispositius Sun Ray, que no requereixen manteniment i el consum energètic dels quals és amb prou feines de 4 o 5 watts, són la solució d’escriptori més ecològica del mercat avui en dia. Sun també ofereix la tecnologia Sun Ray amb seguretat VPN preconstruïda de manera que els pares, professors i administradors poden estar segurs sobre la privacitat i seguretat dels estudiants a la xarxa. La solució Sun Desktop as a Service completa l’oferta de solucions per a l’àmbit educatiu de Sun, i és un servei sota subscripció que ja està disponible per només 1 dòlar per usuari al dia.

La nostra nova oferta porta els beneficis del model emergent de cloud computing als ordinadors de sobretaula de les institucions educatives, fet que es tradueix en enormes estalvis de costos per als sistemes escolars, sovint amb escassos recursos econòmics”, indica Joe Hartley, vicepresident de vendes per a Administració Pública, Educació i Sanitat de Sun Microsystems. “Es tracta d’una solució amb completes funcionalitats que no té res a veure amb el que els estudiants, professors i administradors estaven acostumats fins ara. Amb aquesta nova oferta poden accedir de manera senzilla i ràpida a través d’Internet a un entorn d’escriptori que els resulta còmode i familiar des d’un client lleuger, ja sigui des de l’aula, la biblioteca, casa seva o qualsevol altre lloc, sense les despeses de gestió i manteniment i molèsties associades a les actualitzacions del sistema operatiu, pegats de seguretat o còpies de seguretat. A més, tots aquests serveis estan inclosos en el baix preu de subscripció”.

Les institucions educatives poden evitar el reemplaçament dels ordinadors de sobretaula i estalviar milers de dòlars a l’any i oferir al seu torn un millor accés a la informació que requereixen els alumnes per estudiar. A més resulta beneficiós preservar els equips i mantenir un entorn d’escriptori familiar, al qual es pugui accedir en qualsevol moment i des de qualsevol lloc”, indica Ival Segal, CEO d’Asbourne Technology Group, partner de Sun i proveïdor de serveis. “La solució Sun Desktop as a Service té tot el sentit des del punt de vista de negoci i gestió”.

Sun està treballant amb els seus clients i partners a tot el món per construir i desplegar entorns cloud públics i privats que siguin oberts i interoperables. Sun Open Cloud Platform, basada en el programari, el maquinari i els sistemes d’emmagatzemament líders en la indústria de Sun, ofereix una infraestructura cloud rendible i escalable.

Preu i Disponibilitat

La solució Sun Desktop as a Service està disponible per 1 dòlar al dia per usuari concurrent. Per a descarregar-se i provar Sun Ray Software.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)